تاریخ امروز :جمعه , 26 آوریل 2024
princeton-university

راهنمای کامل اپلای در دانشگاه پرینستون (princeton University)

دانشگاه پرینستون (princeton University) در شهر پرینستون قرار دارد. این دانشگاه در ۷۰ کیلومتری نیویورک واقع شده‌ است. محل این دانشگاه در شهر کوچک و آرام نیوجرسی است. این دانشگاه یکی از دانشگاه‌های خصوصی و بین‌المللی بسیار مهم و قدیمی در ایالات‌ متحده‌ آمریکا به شمار می‌رود. لازم است بدانید که دانشگاه پرینستون در سال ۱۷۴۶ تاسیس شده‌ است و ارتباط بسیار نزدیکی با کلیسای پروتستان دارد. قدمت دانشگاه پرینستون، قدمتی ۲۷۰ ساله است. دارایی این دانشگاه معادل ۲۲ میلیارد دلار است. این دانشگاه به‌ طور سالیانه در حدود ۷ هزار دانشجو می‌پذیرد. در این دانشگاه بیش‌ از ۸۱۸۱ دانشجو در مقاطع مختلف تحصیل می‌کنند. ۵۴۰۰ نفر از آن‌ها در مقطع کارشناسی هستند و ۲۷۸۱ نفر نیز در مقطع کارشناسی‌ارشد درس می‌خوانند.

معرفی دانشکده‌های تحصیلی در دانشگاه پرینستون

دانشکده‌های تحصیلی این دانشگاه عبارت‌اند از:

  • دانشکده علوم انسانی
  • دانشکده علوم اجتماعی
  • دانشکده علوم طبیعی
  • دانشکده مهندسی

رشته‌های تحصیلی ارائه شونده

از جمله رشته‌های تحصیلی ارائه شونده در این دانشگاه می‌توان به رشته‌هایی از قبیل:

  • مردم‌ شناسی، مهندسی زیستی، ادبیات، ریاضیات، هنر و باستان‌ شناسی، علوم کامپیوتر (معرفی رشته علوم کامپیوتر)، معماری، فلسفه، مهندسی عمران و محیط‌ زیست (معرفی رشته مهندسی عمران)، مهندسی برق، مطالعات محیطی، مهندسی مکانیک و هوافضا، رسانه و مدرنیته، علم مواد، تاریخ و… اشاره کرد.
introduction-princeton-university
دانشگاه پرینستون

رنکینگ دانشگاه پرینستون در دنیا

لازم به ذکر است که این دانشگاه یکی از پر افتخارترین دانشگاه‌ها در سراسر جهان است. در حقیقت می‌توان گفت دانشگاه پرینستون یکی از دانشگاه‌هایی است که به‌ طور مداوم در فهرست بهترین دانشگاه‌ها در جهان قرار می‌گیرد. این دانشگاه توانست در سال ۲۰۲۰ برای ششمین سال متوالی، رتبه نخست را در مقطع کارشناسی به دست آورد. در حقیقت می‌توان این دانشگاه را خانه اساتید بزرگ ریاضی و فیزیک به شمار آورد.

دانش‌آموختگان و اساتید این دانشگاه تاکنون توانسته‌اند ۳۵ جایزه نوبل را به دست آورند و به ۲۰ مدال افتخار ملی نیز دست پیدا کنند. این دانشگاه توانسته رتبه ۶ را در رتبه بندی ARWU به دست آورد و در رتبه‌بندی QS نیز رتبه سوم را کسب نماید. از طرف دیگر، دانشگاه پرینستون مطابق با رتبه‌بندی تایمز در رفته رتبه هفتم جهان ایستاده‌ است و در رتبه‌بندی که از طریق یو اس نیوز انجام‌ شده است رتبه ششم را به دست آورده‌ است.

فارغ‌التحصیلان معروف دانشگاه پرینستون

از جمله افراد معروفی که در دانشگاه پرینستون درس‌ خوانده و از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند می‌توان به وودرو ویلسون اشاره کرد. در واقع می‌توان گفت وی بیست و ششمین ریاست‌ جمهور آمریکا به شمار می‌رود. هم‌چنین لازم است بدانید که جف بزوس که عنوان مدیر عاملی و مؤسس شرکت آمازون را دارد نیز از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌ است.

از دیگر افراد معروفی که از این دانشگاه خصوصی و بین المللی فارغ‌التحصیل شده‌اند می‌توان به ریچارد فاینمن اشاره کرد. وی فیزیک دان بسیار عالی‌ رتبه و مشهور آمریکایی بوده است که در این دانشگاه تحصیلات خود را به پایان برده است. وی از جمله افرادی است که توانست نوبل فیزیک را در سال ۱۹۶۵ به دست آورد. میشل اوباما که از جمله سیاستمداران آمریکایی به شمار می‌رود و هم‌چنین آلن تورینگ که در حقیقت می‌توان وی را پدر علوم کامپیوتری به شمار آورد و از جمله متخصصان در زمینه هوش مصنوعی به شمار می‌روند نیز از دیگر فارغ‌التحصیلان معروف از دانشگاه پرینستون هستند.

سناتور ایالت تگزاس، تد کروز نیز از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌ است و اف اسکات فیتز جرالد که از نویسندگان بسیار معروف آمریکایی به شمار می‌رود نیز تحصیلات خود را در این دانشگاه به پایان رسانده‌ است. این دانشگاه، اساتید بسیار مهم و معروفی نیز به خود دیده است. از جمله اساتید بسیار معروف و شناخته‌ شده این دانشگاه می‌توان به جان فوربس نش اشاره‌ کرد. جان فوربس نش از جمله نوابغ ریاضیات به شمار می‌رود. در حقیقت می‌توان گفت وی یکی از بزرگ‌ترین ریاضی‌دانان در قرن معاصر و تاریخ بشر است. وی در سال ۱۹۹۴ توانست جایزه نوبل را به دست آورد.

لازم است بدانید که مریم میرزاخانی که از جمله ریاضی‌دانان زن ایرانی به شمار می‌رود و از طرف دیگر تنها زن برنده مدال فیلدز است از جمله اساتید پیشین دانشگاه پرینستون به شمار می‌رود. آلبرت اینشتین نیز از جمله متفکران صاحب‌ نامی است که نامش با این دانشگاه گره خورده‌ است. امی کادی نیز از دیگر افراد تحصیل‌ کرده در این دانشگاه به شمار می‌رود.

نحوه پذیرش دانشجو در دانشگاه پرینستون

به‌ طور کلی می‌توان گفت پذیرش در دانشگاه پرینستون بسیار دشوار است. چرا که در حالت معمول، دانشجویان توسط این مرکز علمی و آموزشی، به‌ صورت کاملا گزینشی پذیرش می‌گردند. اما از طرف دیگر این دانشگاه از نظر امکانات آموزشی سطح بسیار بالایی دارد و امکانات بسیار زیادی را هم برای دانشجویان بین‌المللی تدارک دیده‌ است. لازم است بدانید که این دانشگاه هزینه تحصیل دانشجویان، هزینه خوابگاه، بلیت هواپیما، حمل و نقل‌های درون‌ شهری و یا حتی هزینه کتاب‌های دانشجویان را نیز تقبل می‌کند.

در حال حاضر دانشجویانی از سراسر جهان برای پذیرش شدن در این دانشگاه اقدام می‌کنند. بیشتر از ۴۰ درصد دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه پرینستون از کشورهای دیگر آمده‌اند. این دانشگاه برای پذیرش شدن دانشجویان به مواردی از قبیل سن، جنس و یا نژاد اهمیت نمی‌دهد و فاکتورهایی از قبیل رنگ، گرایش‌های جنسیتی، مذهب و ملیت و …. را در نظر نمی‌گیرد. لازم است این نکته را در نظر داشته باشید که دانشجویان این دانشگاه باید مهارت شفاهی بالایی در زبان انگلیسی داشته باشند. برای دریافت اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم سایت دانشگاه (www.princeton.edu) هم مشاهده کنید.

نحوه دریافت بورسیه رایگان از دانشگاه دانشگاه پرینستون

در حالت کلی می‌توان گفت این دانشگاه، فرصت بسیار مناسبی را برای تحصیل مقرون‌ به‌ صرفه برای تمامی دانشجویان به ویژه دانشجویان بین‌المللی ایجاد کرده‌ است و با استفاده از روش‌هایی از قبیل در نظر گرفتن بودجه برای عملکرد مطلوب علمی تمامی دانشجویان از آن‌ها حمایت می‌کند. لازم است بدانید که این دانشگاه مبالغی را به‌ عنوان کمک‌ هزینه سالیانه بر اساس بر آورد هزینه‌ها به دانشجویان خود، اختصاص می‌دهد.

Get-a-free-princeton-university-scholarship
نحوه دریافت بورسیه رایگان

از طرف دیگر، در دوره‌های تحصیلات تکمیلی، دانشجویان این امکان را پیدا می‌کنند که از وام‌هایی نیز در حین آموزش و تحصیل، استفاده کنند. این دسته از دانشجویان هم‌چنین می‌توانند از بورسیه هاید نیز بهره‌مند گردند. این نوع از بورسیه تحصیلی در علوم انسانی ارائه می‌گردد و به طور ویژه برای دانشجویان برتر دکترا در رشته‌هایی از قبیل هنر و باستان‌ شناسی، کلاسیک، مطالعات آسیای شرقی، انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی، آلمانی و… تدارک دیده شده است.

بیشتر بخوانید

لطفا به این مطلب رای بدهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.