کالج سلطنتی لندن یکی از بهترین دانشگاهها در زمینههای مختلف از جمله مهندسی، پزشکی و همچنین اقتصاد است. این کالج برترین کالج در بریتانیا نیز محسوب میشود. امپریال کالج لندن در خیابان کنزینگتون جنوبی لندن قرار دارد. ورودی اصلی کالج لندن در خیابان نمایشگاه اکسیبیشن است. در این مطلب درباره نحوه اپلای در کالج سلطنتی لندن صحبت می کنیم.
در حدود ۱۷۰۰۰ دانشجو در حال حاضر در کالج امپریال لندن مشغول به تحصیل هستند و از این تعداد تقریباً ۵۲ در صد اختصاص به دانشجویان بینالمللی دارد. جالب است بدانید درصد بالایی از استخدامشدهها در انگلیس، از این کالج فارغالتحصیل شدهاند. در نتیجه آینده کاری برای دانشجویان این کالج بسیار امیدوارکننده است.
در این کالج دورههای کارآموزی برای دانشجویان برگزار میشود که دانشجو میتواند بهصورت مستقیم وارد کسبوکار شود. معمولاً دانشجویان دوره کارشناسی میتوانند در این برنامهها شرکت کنند.
خوب است بدانید بیشترین دلیل بالا بودن رتبه علمی و شهرت جهانی این دانشگاه بهخاطر تحقیقات علمی است که در این دانشگاه صورت میگیرد. بیش از ۹۰ درصد از این پژوهشها جایگاهی جهانی دارند.

دانشکده ها و رشتههای تحصیلی کالج سلطنتی لندن
رشتههای پرمخاطب زیادی در امپریال کالج لندن ارائه میشوند که در هرکدام دانشجویان زیادی مشغول به تحصیل هستند. رشتهها و گرایشهای مختلف در کالج سلطنتی لندن به شرح زیر است:
علوم زیستی | زیستشناسی |
مهندسی و تکنولوژی | مهندسی شیمی (معرفی رشته مهندسی شیمی)، مهندسی عمران (معرفی رشته مهندسی عمران)، برق و مهندسی الکترونیک، مهندسی عمومی، مکانیک و مهندسی هوا و فضا. |
علوم فیزیکی | شیمی، زمینشناسی، محیطزیست، زمین و دریا، ریاضیات و آمار، فیزیک و نجوم |
علوم کامپیوتر | علوم کامپیوتر |
علوم اجتماعی | آموزش و پرورش |
همچنین این دانشگاه دارای پردیسهایی در مناطق مختلف است:
- پردیس کنزینگتون جنوبی پردیس اصلی
- پردیس وایت سیدنی
- پردیس چرینگ کراس
- پردیس چلسی و وست مینستر
- پردیس همراسمیت در آکتون شرقی
- پردیس رویال برامپتون
- پردیس سینت مری پدینگتون
- پردیس سیلووت پارک
رنکینگ و رتبه علمی کالج سلطنتی لندن در دنیا
امپریال کالج لندن یکی از بهترین دانشگاهها در دنیاست و از رتبه بالایی نیز برخوردار است. طبق رتبهبندی وبسایت معتبر Webometrics ، دانشگاه لندن رتبه چهارم بهترین دانشگاههای انگلستان را پس از دانشگاههای آکسفورد، کمبریج و UCL را داراست.
همچنین بر طبق رتبهبندیهای همین وبسایت دانشگاه لندن در رده 41 برترین دانشگاههای جهان قرار دارد. بر اساس رتبهبندی مؤسسه QS این دانشگاه در رده هشتم بهترین مؤسسات آموزشی و پژوهشی دنیاست. بر طبق رتبهبندی مؤسسه timeshighereducation نیز در رتبه یازدهمین دانشگاه برتر در جهان است. در رتبهبندی شهرت جهانی نیز در رده 22 جهان قرار دارد.
فارغ التحصیلان مشهور از امپریال کالج لندن
امپریال کالج لندن در سال ۱۹۰۷ تأسیس شد و خاندان سلطنتی این کشور نقش زیادی در پایهریزی و تأسیس این دانشگاه داشتهاند. از زمان تأسیس این دانشگاه بزرگان و دانشمندان زیادی در این دانشگاه تحصیل کردند.
در این دانشگاه اساتید و دانشجویان ایرانی زیادی مشغولاند که نام دو تن از این اساتید برجسته که هم اکنون در دانشگاه لندن مشغول به تدریس هستند و چند تن از مشاهیر دیگر جهان در زیر آمده است.
امیرحسین سام | دکتر امیرحسین سام بهتازگی به ریاست مدرسه پزشکی امپریال کالج لندن منصوب شده است. دکتر سام در سالهای گذشته به تدریس در زمینه دورههای علمی آموزشی و بالینی در این دانشگاه مشغول بودند. |
استاد کاوه مدنی | استاد کاوه مدنی پژوهشگر و فعال در زمینههای مختلف محیطزیست است. وی نایبرئیس مجمع محیطزیست سازمان ملل بوده و در حال حاضر استاد مرکز سیاست محیطزیست کالج سلطنتی لندن نیز هست. |
کاوین بهارتی میتال | کاوین بهارتی میتال یکی از بزرگترین کارآفرینان اینترنتی است که Hike Messenger را بنیانگزاری کرد.ششمین برنامه پیامرسان جهان به دست کاوین میتال دانشجوی مهندسی برق والکترونیک امپریال کالج لندن پایهگذاری و مدیریت شد. |
هربرت جورج ولز | هربرت جورج ولز یکی از نویسندگان مشهور انگلیسی است که در کالج لندن تحصیلکرده است. |
نحوه پذیرش دانشجو در کالج سلطنتی لندن
استانداردهای ورودی و پذیرش دانشجو در این دانشگاه مانند دانشگاه هاروارد و دانشگاه آکسفورد بسیار بالا بوده و داوطلبان برای ورود به این دانشگاه لازم است رزومه مناسبی داشته باشند. در حال حاضر کمتر از ۵۰ درصد از داوطلبان، موفق به پذیرش در این دانشگاه میشوند.
برای پذیرفته شدن در امپریال کالج لندن ابتدا باید نمرات دبیرستان و رتبه کنکورتان را به این دانشگاه ارائه دهید. پذیرش در هرکدام از کالجهای این دانشگاه با نمرات و معدل متفاوتی صورت میگیرد.
قبولی در رشته پزشکی این دانشگاه نصبت به سایر رشتهها دشوارتر خواهد بود. برای درخواست پذیرش در امپریال کالج لندن لازم است بهوسیله خدمات پذیرش کالجها و بهصورت آنلاین درخواست خود را ارسال کنید. بهطورکلی میتوانید کلیه شرایط پذیرفته شدن در کالج لندن را از طریق وبسایت این دانشگاه کسب کنید. همچنین ممکن است هرکدام از کالجها نمره زبان متفاوتی را از شما بخواند.

نحوه دریافت بورسیه رایگان از کالج سلطنتی لندن
برای تحصیل در امپریال کالج لندن لازم است شهریه نسبتاً بالایی را پرداخت کنید و این شهریه برای دانشجویان خارجی در حدود دوبرابر دانشجویان عادی است. کالج لندن بورسیههای متعددی را در اختیار دانشجویان قرار میدهد که عمده آنها مربوط به رشتههای پزشکی و تحقیقاتی است. برای دریافت بورسیه دانشگاه لندن لازم است دارای شرایط ویژه و سوابق درخشانی باشید.
در صورت دریافت این بورسیه نیز میتوانید از کلیه هزینههای اقامتی و تحصیل در دانشگاه معاف باشید. بورسیه President’s PhD Scholarships مختص به دانشجویان مقطع دکترا بوده اما دانشجویان با فعالیت بالای پژوهشی نیز میتوانند این بورسیه را دریافت کنند. این بورسیه تمامی هزینههای دانشجو را تحت پوشش قرار میدهد. علاوه بر این بورسیههای مختلف دیگری نیز در این دانشگاه ارائه میشود که از طریق وبسایت این دانشگاه (www.imperial.ac.uk) میتوانید از شرایط اخذ آن آگاه شوید.
کلام آخر
بدون شک امپریال کالج لندن یکی از برترین و معتبرترین دانشگاههای جهان بوده که سالانه پذیرای هزاران دانشجو از سرتاسر جهان است. پذیرفته شدن در این دانشگاه بسیار دشوار بوده و بهراحتی نمیتوان به این کالج برجسته راه یافت. معمولاً از میان داوطلبان پذیرش در این دانشگاه تنها ۵۰ درصد از آنها پذیرفته میشوند. اما در صورت پذیرفته شدن میتوانید در یکی از بهترین کالجهای دنیا ادامه تحصیل دهید.
رتبه علمی این دانشگاه به دلیل فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی این دانشگاه بسیار بالا بوده و دلیل اصلی کسب این رتبه، فعالیتها پژوهشی است. شهریه دانشگاه لندن نسبت به سایر دانشگاه بالاست و این میزان شهریه برای دانشجویان خارجی دوبرابر است.
درصورتیکه بتوانید بورسیه تحصیلی این دانشگاه را کسب کنید از تمامی هزینههای تحصیل معاف خواهید شد. همچنین برای فارغالتحصیلان امپریال کالج لندن نیز میتوان آینده شغلی بسیار مناسبی را پیشبینی کرد زیرا اکثر این دانشجوها جذب بازار کار در انگلستان خواهند شد. بهطورکلی ادامه تحصیل در امپریال کالج لندن میتواند یکی از بزرگترین آرزوهای هر فرد دوستدار علم و همچنین دانشجویان پرتلاش باشد.
دیدگاهتان را بنویسید