تاریخ امروز :پنج‌شنبه , 25 آوریل 2024
University-of-Pennsylvania

راهنمای کامل اپلای در دانشگاه پنسیلوانیا (University of Pennsylvania)

دانشگاه پنسیلوانیا یکی از معتبرترین دانشگاه‌های خصوصی در دنیا محسوب می‌شود که در فیلادلفیای آمریکا واقع شده است. این دانشگاه که به دانشگاه یوپن نیز معروف است در سال ۱۷۴۰ شروع به کارکرده و یکی از اعضای آیوی لیگ نیز به شمار می‌رود. همچنین این دانشگاه چهارمین دانشگاه تاریخی و با قدمت بالا در آمریکا است و دارایی‌های آن بالغ بر ۷ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود.

این دانشگاه اولین دانشگاه آمریکایی است که مقاطع کارشناسی و همچنین تحصیلات تکمیلی را به‌صورت هم‌زمان ارائه می‌دهد. جالب است بدانید در طی ۱۰ سال اخیر ۹ نفر از فارغ تحصیلان و اساتید این دانشگاه توانسته‌اند جایزه نوبل را کسب کنند. دانشگاه پنسیلوانیا در سال ۲۰۱۰ توانسته یکی از پنج دانشگاه تحقیقاتی برتر در آمریکا باشد و دانشجویان بین‌المللی فرصت دارند تا در این دانشگاه معتبر و قدیمی آمریکا ادامه تحصیل دهند.

این دانشگاه یکی از بهترین دانشگاه‌های ارائه‌دهنده رشته‌های پزشکی است و دانشجویان علاقه‌مند به این رشته می‌توانند در بهترین دوره‌های آکادمیک این رشته شرکت کنند و معلومات خود را در این زمینه بالاتر ببرند. به‌طورکلی می‌توان چنین گفت که شهر پنسیلوانیا در تمام زمینه‌ها و دوره‌های آموزشی پذیرای دانشجویان سراسر دنیا است.

introduction-university-of-pennsylvania
اپلای در دانشگاه پنسیلوانیا

دانشکده های تحصیلی در دانشگاه پنسیلوانیا

بیش از ۲۴٫۷۸۶ نفر دانشجو در دانشگاه پنسیلوانیا مشغول به تحصیل هستند و در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تحصیل می‌کنند. در دانشگاه پنسیلوانیا تعداد ۱۲ دانشگاه در رشته‌های مختلف مشغول به کارند که به شرح زیر هستند:

دانشکده هنر و علوم، دانشکده طراحی و نقشه‌کشی، دانشکده پزشکی (معرفی رشته پزشکی)، دانشکده ارتباطات، دانشکده ارشد آموزش، دانشکده علوم سیاسی، دانشکده دندانپزشکی (معرفی رشته دندانپزشکی)، دانشکده حقوق، دانشکده مهندسی، دانشکده پرستاری، دانشکده تجارت وارتون.

همچنین از میان این دانشگاه‌ها ۴ دانشکده پرستاری، مهندسی و علوم کاربردی، تجارت وارتون، هنر و علوم دانشجویان خود را در مقطع کارشناسی می‌پذیرند. 8 دانشگاه دیگر نیز دانشجویان تحصیلات تکمیلی را پذیرا هستند.

رنکینگ و رتبه علمی دانشگاه پنسیلوانیا در دنیا

بر اساس رتبه‌بندی‌های مؤسسات مختلف این دانشگاه در میان بهترین دانشگاه‌های دنیا از رتبه خوبی برخوردار است به‌این‌ترتیب که:

ARWU18
QS18
TIMES13
US.NEWS14
رنکینگ دانشگاه پنسیلوانیا

اعضای حیات علمی این دانشگاه 4600 نفر بوده و این دانشگاه دارای 12 کالج مختلف است.

فارغ‌التحصیلان مشهور دانشگاه پنسیلوانیا

این دانشگاه سالانه پذیرای هزاران دانشجو از سرتاسر جهان است. بسیاری از این دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی به مشاهیر دنیا تبدیل شده‌اند. در اینجا برخی از مشهورترین افرادی که تحصیلات خود را در دانشگاه پنسیلوانیا انجام داده‌اند آمده است.

نادر انقطاعنادر انقطاع دانشمند ایرانی امریکایی است که هم اکنون به تدریس مهندسی برق، مهندسی پزشکی و…در دانشگاه پنسیلوانیا مشغول است.
آیدا ابراهیمی آیدا ابراهیمی دانشمند و پژوهشگر ایرانی دانشگاه پنسیلوانیا است که در حال حاضر مشغول انجام پروژه‌های تحقیقاتی جدیدی در این دانشگاه است.
جان هانت سمن پدر
جان هانت سمن در مطالعات بین‌المللی و تجارت، یکی از مشهورترین فارغ‌التحصیلان دانشگاه پنسیلوانیا است. هانت سمن به‌خاطر تلاش‌های تجاری، مشارکت سیاسی و تلاش‌هایبشردوستانه‌اش به‌خوبی شناخته شده است.
جان لجند
جان لجند، ترانه‌سرا و بازیگر در سن ۱۶ سالگی در پنسیلوانیا شروع به تحصیل کرد و در رشته زبان انگلیسی فارغ‌التحصیل شد. زمانی که در دانشگاه پنسیلوانیا بود، در گروه a cappella،Counterparts شرکت داشت و عضوی از انجمن‌های ارشد Sphinx و Onyx بود.
توری برچتوری برچ طراح مد، نیکوکار و کارآفرین بزرگی است. دارایی‌های خالص او در حدود یک میلیارد دلار بوده و در حال حاضر در فهرست فوربس هفتاد و نهمین زن قدرتمند جهان قرار دارد.
ایلان ماسکماسک پس از گذراندن دو سال در دانشگاه کوئین در کینگستون، انتاریو به دانشگاه پنسیلوانیا منتقل شد. مدیرعامل اسپیس ایکس و تسلا موتورز از وارتون فارغ‌التحصیل شد و یک سال بیشتر در پن ماند تا مدرک لیسانس فیزیک بگیرد.
دونالد ترامپدونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا نیز یکی از فارغ تحصیلان دانشگاه پنسیلوانیا است.
فارغ‌التحصیلان مشهور دانشگاه پنسیلوانیا

نحوه پذیرفته شدن دانشجو در دانشگاه پنسیلوانیا

برای پذیرفته شدن در دانشگاه پنسیلوانیا لازم است شرایط خاصی را رعایت کنید. از جمله این شرایط می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- نمره آیلیس و تافل

لازم است قبل از ثبت‌نام در دانشگاه پنسیلوانیا در آزمون تافل شرکت کنید. داشتن مدرک تافل برای ورود به این دانشگاه الزامی است. همچنین داشتن رتبه در آزمون آیلیس نیز میتواند جایگزین این آزمون باشد اما اولویت با آزمون تافل خواهد بود.

دریافت نمره 61 در آزمون اینترنتی تافل برای ورود به این دانشگاه الزامی است. در صورت شرکت در آزمون نوشتاری و روی کاغذ نیز لازم است نمره 500 را دریافت کنید.

همچنین برای تحصیلات تکمیلی در دانشگاه پنسیلوانیا لازم است نمره اینترنتی آزمون تافل بالاتر از ۱۰۰ باشد. آزمون تافل کامپیوتری ۶۰۰ و آزمون بر روی کاغذ نیز باید ۵۰۰ باشد. رتبه آزمون آیلتس نیز در مقطع کارشناسی 5.5 و در دوره تحصیلات تکمیلی 7 است.

2- رزومه علمی

برای پذیرفته شدن در این دانشگاه باید رزومه عالی و بسیار مطلوبی داشته باشید. داشتن فعالیت‌های علمی و ارائه مستندات آن و یا داشتن مقالات مختلف و مطالعات علمی نیز می‌تواند امتیازتان را برای قبولی در این دانشگاه بالا ببرد. همچنین لازم است ریز نمرات مقطع تحصیلی قبلی و انگیزه نامه را نیز به‌عنوان بخشی از مدارک ارائه دهید.

3- مدرک تحصیلی دبیرستان برای پذیرش در مقطع کارشناسی

4- ریز نمرات باید به‌صورت رسمی و مورد تأیید دانشگاه باشد.

5- توصیه‌نامه از دانشگاه قبلی

6- ویزا

7- کپی پاسپورت

نحوه دریافت بورسیه تحصیلی رایگان از دانشگاه پنسیلوانیا

در این دانشگاه امکانات متنوع و مختلفی جهت رفاه دانشجویان فراهم آمده است از جمله این امکانات می‌توان به وجود کتابخانه‌های بزرگ، آموزش زبان خارجی، کمک مالی، برنامه‌های متنوع بین‌المللی و همچنین بورسیه تحصیلی اشاره کرد. در این دانشگاه‌ها مشاورانی حضور دارند که دانشجویان را برای انتخاب شغل آینده خود راهنمایی می‌کنند.

دانشگاه پنسیلوانیا به میزان3.5 میلیارد دلار بودجه، جهت اختصاص به بورسیه دانشجویان و سایر موارد در نظر گرفته است. پس می‌توان امیدوار بود که دریافت بورسیه تحصیلی کار بسیار دشواری نباشد.

برای دریافت این بورسیه ممکن است لازم باشد در آزمونی شرکت کنید. همچنین سوابق درخشان تحصیلی نیز در این امر مؤثر است. برای کسب اطلاعات بیشتر به شما پیشنهاد می کنم به سایت اصلی این دانشگاه به آدرس www.upenn.edu مراجعه کنید. به‌طورکلی دو نوع بورسیه تحصیلی برای دانشجویان دانشگاه پنسیلوانیا وجود دارد:

بورس تحصیلی لیسانس:

دریافت‌کنندگان و پذیرفته‌شدگان این بورسیه تحصیلی از میان دانشجویان داخلی و همچنین دانشجویان بین‌المللی نه‌تنها از پرداخت شهریه معاف خواهند شد بلکه می‌توانند از آینده شغلی مناسبی نیز برخوردار باشند.

بورسیه تحصیلات تکمیلی:

در این دانشگاه بورسیه‌های تحصیلی متفاوتی وجود دارد که با کسب آنها می‌توانید از پرداخت شهریه و کلیه هزینه‌های تحصیل تا پایان تحصیلات تکمیلی و دکترا معاف باشید.

بیشتر بخوانید

2/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.