تاریخ امروز :شنبه , 27 آوریل 2024
Swiss-Federal-Institute-of-Technology-Lausanne

راهنمای کامل اپلای در مؤسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان

مؤمؤسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان در کشور سوئیس و در شهر لوزان واقع‌ شده است. لوزان سوئیس در واقع یکی از شهرهای فرانسوی‌ زبان در این کشور به شمار می‌رود. شهری که در کنار دریاچه ژنو واقع‌ شده و در غرب سوئیس قرار دارد. در واقع می‌توان گفت لوزان شهری در پنجاه‌ کیلومتری شمال شرقی ژنو است. این شهر به شهر دانشجویی مشهور و شناخته‌ شده و بسیاری از دانشجویان بین‌المللی تمایل دارند این دانشگاه را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند. به همین خاطر این بار تصمیم گرفتیم شما را با نحوه اپلای در مؤسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان آشنا کنیم.

مؤسسه پلی‌ تکنیک فدرال لوزان سوئیس در سال ۱۸۵۳ میلادی تاسیس شده و یک دانشگاه سراسری به شمار می‌رود. تنها افرادی می‌توانند به‌ صورت مستقیم به این مرکز علمی وارد شوند که توانسته باشند دیپلم فدرال سوئیس را به دست آورند. در غیر این صورت باید در دوره cms شرکت نموده و سپس در امتحان ورودی دانشگاه پلی‌ تکنیک شرکت کنند.

معرفی دانشکده‌های تحصیلی دانشگاه فدرال لوزان

دانشگاه پلی‌ تکنیک لوزان از ۷ دانشکده تحصیلی به‌ وجودآمده که عبارتند از:

  • دانشکده فنی و مهندسی، عمران، معماری و محیط‌زیست
  • دانشکده علوم کامپیوتر و ارتباطات
  • دانشکده علوم انسانی و اجتماعی
  • دانشکده علوم پایه (محض و کاربردی)
  • دانشکده علوم طبیعی و زندگی
  • دانشکده علوم مدیریت تکنولوژی

رشته‌های تحصیلی ارائه شونده در دانشگاه فدرال لوزان

دانشگاه فدرال لوزان دارای ۱۳ رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی است و ۲۵ رشته در مقطع کارشناسی ارشد دارد. این دانشگاه در ۲۱ رشته تحصیلی نیز دانشجویان در مقطع دکترا را پذیرش می‌نماید. به‌ طورکلی در دانشکده‌های این دانشگاه، ۲۵ رشته تحصیلی به دانشجویان ارائه می‌شود که عبارتند از:

introduction-polytechnique-fédérale-de-Lausanne
مؤسسه پلی‌ تکنیک فدرال لوزان سوئیس یک دانشگاه سراسری به شمار می‌رود.

رنکینگ و رتبه علمی مؤسسه پلی‌ تکنیک فدرال لوزان در دنیا

این دانشگاه در میان دانشگاه‌های کشور سوئیس، رتبه دوم علمی را به دست آورده‌ است. مطابق با نظرسنجی‌های انجام‌ شده توسط مجله تایمز در سال ۲۰۲۰ نیز این مؤسسه علمی و پژوهشی، توانسته رتبه ۳۸ را در میان دانشگاه‌های سراسر جهان از آن خود کند. در نظام رتبه‌بندی QS در سال ۲۰۲۰ نیز این دانشگاه توانست رتبه دوازدهم را به دست آورد.

فارغ‌التحصیلان معروف مؤسسه پلی‌ تکنیک فدرال لوزان

از جمله فارغ‌التحصیلان و مشاهیر این مؤسسه علمی و پژوهشی می‌توان به افراد زیر اشاره کرد.

پروفسور فرهاد رشیدیوی رییس گروه تحقیقات سازگاری الکترومغناطیس مؤسسه پلی‌ تکنیک لوزان به شمار می‌رود که موفق به دریافت مدال علمی بلوندل از انجمن مهندسی برق، الکترونیک و فناوری اطلاعات و ارتباطات فرانسه شده‌ است.
وی تحقیقاتی گسترده را در زمینه بررسی اثرات الکترومغناطیسی رعد و برق انجام داده و سپس مدل‌ها و نرم افزارهایی را نیز برای تحلیل این اثرات ارائه کرده‌ است. با ارائه این مدل‌ها و نرم‌افزارها وی توانست نقش مؤثری در کاهش اثرات مخرب ناشی از صاعقه بر سیستم‌های الکتریکی و الکترونیکی به‌ ویژه در تجهیزات خطوط انتقال برق داشته باشد.
مارتین وترلیرئیس کنونی مؤسسه پلی‌ تکنیک فدرال لوزان از دیگر فارغ‌التحصیلان مشهور این دانشگاه به شمار می‌رود. لیلا حاتمی بازیگر ایرانی نیز تحصیلات خود را در این دانشگاه پشت سر گذاشته‌ است. آندره گرز یکی دیگر از فارغ‌التحصیلان شناخته‌ شده از دانشگاه پلی‌ تکنیک لوزان به شمار می‌رود که بیشتر با اسامی دیگری از قبیل هورست و میشل بوسکه شناخته‌ شده و معروف است.

او یک فیلسوف اجتماعی و روزنامه‌نگار اتریشی بوده که در سال ۱۹۶۴ هفته‌نامه‌ای را نیز تاسیس و منتشر ساخته‌ است. ژاک دوبوشه، از دیگر مشاهیر فارغ‌التحصیل شده از این مؤسسه علمی و پژوهشی است. او یک بیو فیزیکدان به شمار می‌رود و محقق و پژوهشگر برجسته سابق آزمایشگاه بیولوژی مولکولی اروپا در هایدلبرگ آلمان بوده و از جمله اساتید افتخاری بیوفیزیک مؤسسه پلی تکنیک لوزان نیز است.
آندره بورس برگاز جمله کار آفرینانی است که مدرک دانشگاهی خود را از موسسه پلی‌ تکنیک فدرال لوزان به دست آورده و کاوشگر، خلبان و سخنران سوئیسی است. او از بنیان‌گذاران اولین پرواز خورشیدی دور جهان بوده‌ است.
فارغ‌التحصیلان معروف

نحوه پذیرش دانشجو در مؤسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان

به‌ طورکلی پذیرفته شدن در این دانشگاه یکی از اقدامات دشوار به شمار می‌رود. چرا که سوئیس از جمله کشورهای عضو شنگن است. بنابراین برای ورود به این کشور باید ویزای شنگن را در اختیار داشته باشید. لذا دانشجویان بین‌المللی خارج از محدوده شنگن نمی‌توانند این ویزا را دریافت نمایند.

پس برای این‌ که در این دانشگاه پذیرفته شوید باید معدل شما از سطح بالایی برخوردار بوده، نمره زبان بالایی نیز کسب کنید. از طرفی باید رزومه‌ خوب پژوهشی داشته باشید تا بتوانید پذیرش این دانشگاه را به دست آورید. برای پذیرفته شدن در این مؤسسه علمی باید برخی از مدارک را نیز در وب‌سایت دانشگاه (www.epfl.ch/en) بارگذاری کنید.

از جمله این مدارک می‌توان به تقاضانامه و انگیزه نامه اشاره کرد. تکمیل فرم ثبت‌نام به‌ صورت آنلاین، ارائه مدارک شناسایی و هویتی معتبر، ارائه دلائل شخصی برای تحصیل در دانشگاه، داشتن توصیه‌نامه و یا برگه مشاوره، ارائه ترجمه و ریز نمرات آخرین مدرک تحصیلی، مدارک زبان معتبر و… نیز ضرورت دارد.

Student-admission-in-fédérale-de-Lausanne
پذیرفته شدن در این دانشگاه پلی‌تکنیک فدرال لوزان یکی از اقدامات دشوار به شمار می‌رود.

نحوه دریافت بورسیه رایگان مؤسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان

کمک‌هزینه‌ها و یا بورسیه‌های تحصیلی این مرکز علمی با عناوینی از قبیل وام‌های دانشجویی، جوایز تشویقی، بورسیه‌های تحصیلی و اسکالر شیپ‌ها و… معروف و شناخته‌ شده‌اند. با دریافت وام‌های دانشجویی لازم است آن‌ها را بازپرداخت نمایید که از شهریه شما کسر می‌گردد.

جوایز تشویقی: شامل پیشنهاداتی است که به قهرمانان ورزشی و یا افرادی که توانسته باشند در المپیادها و پژوهش‌ها از جمله نفرات برگزیده محسوب شوند، ارائه می‌گردد. تمامی مبالغ ارائه‌ شده از میزان شهریه شما کسر می‌شود.

بورسیه‌های تحصیلی و اسکالر شیپ‌ها: از جمله کمک‌هزینه‌های تحصیلی برای پرداخت شهریه و خرید کتب درسی هستند و در برخی از موارد، کمک‌هزینه‌های مربوط به زندگی دانشجویی را نیز در بر می‌گیرند. برای این‌که بتوانید این بورسیه را به دست آورید باید معدل بالایی داشته و یا مقام قهرمانی دانشگاهی، ملی و یا بین‌المللی کسب نموده باشید.

بورسیه تحصیلی کشور سوئیس برای دانشجویان، پژوهشگران و هنرمندان بین‌المللی: یکی دیگر از انواع کمک هزینه‌های تحصیلی است که در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد. این بورسیه توسط دولت سوئیس ارائه می‌گردد و دارای ۲ نوع است.

این کمک هزینه، شامل بورسیه مخصوص دانشجویانی است که حداقل یک مدرک کارشناسی را به دست آورده و تمایل دارند در دوره‌های دکترا و یا پس‌ از دکترا ادامه تحصیل دهند. از طرف دیگر این بورسیه تحصیلی به دانشجویانی ارائه می‌شود که مدرک کارشناسی خود را در رشته‌های هنری به دست آورده و تمایل دارند در مقطع کارشناسی‌ ارشد در این رشته‌ها ادامه تحصیل دهند.

بیشتر بخوانید

لطفا به این مطلب رای بدهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.