تاریخ امروز :جمعه , 26 آوریل 2024
McMaster-University

راهنمای کامل اپلای در دانشگاه مک مستر (McMaster University)

یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های تحقیقاتی در دنیا، دانشگاه مک مستر یا مک است. این دانشگاه در همیلتون کانادا و کنار باغ گیاه‌شناسی سلطنتی این کشور واقع‌شده است. 6 دانشکده بازرگانی دگروت، مهندسی، علوم پایه، بهداشت، علوم اجتماعی و انسانی دارد. همیلتون یکی از شهرهای بندری و زیبای کشور کانادا است که آب‌وهوای مرطوب دارد. در این مطلب قصد داریم به بررسی نحوه اپلای در دانشگاه مک مستر بپردازیم.

به دلیل اینکه تورنتو و همیلتون دو قطب صنعتی کشور کانادا به شمار می‌روند، یافتن شغل در آنها بسیار راحت است. کشور کانادا برای علم ارزش زیادی قائل است به‌گونه‌ای که در سال 2018 حدود 34.5  میلیارد دلار به تحقیقات و توسعه این کشور اختصاص یافت.

معرفی دانشکده‌های تحصیلی دانشگاه مک مستر

در دانشگاه تحقیقاتی مک مستر بیش از 31000 دانشجو در مقاطع مختلف از 139 کشور از جمله ایران تحصیل می‌کنند.

دانشکده بازرگانی دگروت

این دانشکده که رتبه بالای 200 در رشته MBA را دارد، در بین علاقه‌مندان به این رشته بسیار پرطرف‌دار است. این دانشکده به پذیرش دانشجو در رشته‌های سیستم اطلاعاتی، حسابداری، مدیریت بازرگانی، بازاریابی و مدیریت استراتژیک، مدیریت و منابع مالی و مدیریت عملیات می‌پردازد.

دانشکده علوم بهداشت

رتبه سوم دانشکده بهداشت در کانادا و 26 در دنیا، طبق گزارش رتبه‌بندی تایمز به دانشکده بهداشت دانشگاه مک اختصاص دارد. دانشجویان علاقه‌مند به تحصیل در رشته‌های اپیدمیولوژی بالینی، پرستاری، مدیریت و سیاست بهداشت، توان‌بخشی، مهندسی زیست پزشکی، مامایی، اعصاب، پزشکی، بهداشت الکترونیک و علوم بهداشت در این دانشکده پذیرش می‌شوند.

Faculty-of-Health-Sciences-McMaster-University
دانشکده علوم بهداشت دانشگاه مک

دانشکده فنی و مهندسی

رتبه 185 بین دانشکده‌های رشته فنی و مهندسی در دنیا به دانشگاه مک می‌رسد. دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند در رشته‌های مهندسی تکنولوژی، مهندسی شیمی، مدیریت، عمران، مهندسی و جامعه، کامپیوتر، زیست پزشکی و بهداشت، برق، مواد و مهندسی فیزیک برای پذیرش در این دانشگاه، درخواست ارائه دهند.

دانشکده علوم پایه

دانشکده علوم پایه از 8 مدرسه مختلف تشکیل‌شده است. تعداد زیادی برنامه علمی با همکاری 32 کشور دنیا در این دانشکده در حال اجرا است. این دانشکده از سال 2018 تاکنون موفق به کسب سه جایزه بزرگ از انجمن فیزیک کانادا، موسسه شیمی کانادا و انجمن ریاضی این کشور شده است. برای ثبت‌نام در رشته‌های علوم تابش، بیوشیمی، علوم و مهندسی محاسبات، علوم زیست پزشکی، اعصاب و رفتار، بیولوژی، روان‌شناسی، شیمی، فیزیک، بیولوژی شیمی، نجوم، جغرافیا، ریاضی و آمار، علوم زمین‌شناسی، کینزیولوژی و علوم بین‌رشته‌ای در این دانشگاه، می‌توانید درخواست خود را ارسال کنید.

دانشکده علوم انسانی

برتری این دانشکده در بهره گرفتن از هنری ژیروکس یکی از مشهورترین افراد در رشته علوم انسانی است. این استاد ارزشمند مطالب مربوط به رشته علوم انسانی را با کیفیتی بالا در اختیار دانشجویان خود قرار می‌دهد. این دانشکده در رشته‌های هنر و تاریخچه آن، موسیقی، فیلم، زنان، علوم زبان، ارتباطات، فلسفه، فرهنگ، زبان فرانسه و انگلیسی، عدالت، علوم سیاسی، فلسفه دینی، زبان‌شناسی، رسانه، مطالعات مربوط به صلح، تئاتر و حقوق دانشجو می‌پذیرد.

دانشکده علوم اجتماعی

در جدیدترین رتبه‌بندی NTU که به‌تازگی منتشرشده، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه مک مستر، رتبه 52 در جهان را به خود اختصاص داده است. در این دانشکده رشته‌های بهداشت، انسان‌شناسی، آب و محیط‌زیست، اقتصاد، خدمات اجتماعی، محیط‌زیست و جغرافیا، روان‌شناسی جامعه، بهداشت و پیری جامعه، مذهبی، بومی شناسی، جامعه‌شناسی، مطالعات کار، اعصاب و رفتار، علوم سیاسی و روان‌شناسی تدریس می‌شوند.

رنکینگ و رتبه‌بندی دانشگاه مک در دنیا

دانشگاه مک کانادا در سال 2022 بر اساس QS دارای رتبه 140 و بر اساس رتبه‌بندی تایمز در جایگاه 113 دنیا قرار دارد. دانشگاه‌های عضو U15 نقش بسیار مهمی در تحقیقات و فناوری مهم دنیا دارند که دانشگاه مک نیز یکی از این 15 مورد است. از این دانشگاه بیشتر با نام دانشگاه تحقیقات مک مستر یاد می‌شود.

فارغ‌التحصیلان معروف از دانشگاه مک مستر

به بزرگان رشته خود در جهان تبدیل‌شده‌اند. برخی از این افراد سرشناس عبارت‌اند از:

  • مایرون اسکولز؛ برنده جایزه نوبل اقتصاد به دلیل نتایج به‌دست‌آمده در رابطه ‌با مدل بلک اسکولز
  • دونا استریکلند؛ برنده جایزه نوبل فیزیک در گرایش فیزیک لیزر
  • برترام بروکهاوس؛ برنده جایزه نوبل فیزیک در زمینه پراکندگی نوترون
  • تامی داگلاس؛ هفتمین نخست‌وزیر ساسکاچوان و اولین رهبر NDP
  • تیهومیر اورشکوویچ؛ یازدهمین نخست‌وزیر کرواسی
  • استفان الوپ؛ رئیس و مدیر اجرایی نوکیا

نحوه پذیرش دانشجو توسط دانشگاه مک مستر

اگر دانشجو جز نخبگان دانشگاهی در کشور خود شناخته شود، مانند شاگرداول شدن، امکان دارد بدون هیچ پرداخت هزینه‌ای توسط دانشگاه مک پذیرش شود. تعدادی از بورسیه‌های معروف این دانشگاه شامل موارد زیر است.

  • بورسیه افتخار مهندسی
  • بورسیه تحصیلی BTech
  • بورسیه تحصیلی بین‌المللی Provost
  • بورسیه تحصیلی دیوید فیتر
Student-Admission-to-McMaster-University
نحوه پذیرش دانشجو توسط دانشگاه مک مستر

مدارک مورد نیاز برای پذیرش دانشجو

 برای پذیرش برخورداری از برخی مدارک لازم است تا قادر به تحصیل در دانشگاه مک مستر باشید. پیش از مسافرت به کانادا باید مدارک زیرا را داشته باشید:

  • مدرک فارغ‌التحصیلی مربوط به دوره دوم دبیرستان
  • مدرک دیپلم و پیش‌دانشگاهی (برای فارغ‌التحصیلان پیش از سال 2019)
  • ریزنمرات دوران دبیرستان
  • رونوشت همه مدارک به زبان انگلیسی
  • دارا بودن مدرک مهارت در زبان انگلیسی (اگر زبان مادری یا رسمی کشور متقاضی انگلیسی باشد، نیازی به ارائه مدرک مهارت در زبان انگلیسی نیست)

اگر دانشجو همه شرایط ذکرشده را داشته باشد، در صورت نداشتن مهارت کافی در صحبت کردن به زبان انگلیسی، بازهم شانس پذیرش در دانشگاه مک مستر را دارد؛ البته به شرطی که در دوره فشرده آموزش زبان آنجا شرکت کند.

برای اینکه امکان تحصیل در دانشگاه مک مستر برای شما فراهم شود، باید ابتدا ویزای موقت تحصیلی دریافت کنید تا بتوانید به کانادا مسافرت کنید. متقاضی پس از انتخاب رشته موردنظر می‌تواند به دانشگاه (آدرس سایت: www.mcmaster.ca) مراجعه کرده و در صورت نیاز در آزمون‌ها ورودی آن شرکت کند.

جمع‌بندی

انتخاب دانشگاه مناسب برای هر شخص در رسیدن به موفقیت بسیار موثر است. دانشگاه مک که در شهر همیلتون واقع‌شده است، جز 200 دانشگاه برتر دنیا قرار دارد. در این دانشگاه 6 دانشکده وجود دارد که همگی آنها در سطح جهان به‌خوبی درخشیده‌اند. دانشجویان دانشکده علوم پایه دانشگاه مک مستر در سال‌های گذشته جایزه‌های زیادی در سطح کانادا و دنیا کسب کرده‌اند که باعث افزایش اعتبار این دانشگاه در بین دانشگاه‌های دنیا شده است. درصورتی‌که تمایل دارید برای ادامه تحصیل به این دانشگاه درخواست پذیرش ارائه دهید، باید ابتدا با مدارک لازم آشنا شوید، سپس برای این کار اقدام کنید.

لطفا به این مطلب رای بدهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.