تاریخ امروز :جمعه , 29 مارس 2024
wisconsin-madison-university

راهنمای کامل اپلای در دانشگاه ویسکانسین-مدیسن

دانشگاه ویسکانسین-مدیسن در مدیسن ویسکانسین آمریکا واقع شده است. شهر مدیسن مرکز ایالت ویسکانسین آمریکا بوده و به تولید لبنیات و به‌خصوص پنیر مشهور است. یکی از مهم‌ترین مکان‌ها در این شهر موزه میلواکی بوده که آثار بزرگی از هنرمندان مختلف در آن جمع‌آوری‌شده است. یکی دیگر از اماکن دیدنی شهر مدیسن دریاچه سوپریور و ساحل ملی جزایر آپوستیل نام داشته و متشکل از ۲۱ جزیره در امتداد هم در دریاچه این شهر قرار دارد.

دانشگاه ویسکانسین برترین دانشگاه ایالت ویسکانسین بوده و رتبه برتر در این زمینه را به خود اختصاص داده است. این دانشگاه به‌نوعی دانشگاه تحقیقات عمومی در آمریکا محسوب می‌شد و در سال 1866 تبدیل به دانشگاه دولتی شد. دانشگاه ویسکانسین جزو انجمن دانشگاه‌های آمریکا بوده و اعضای حیات علمی این دانشگاه 2220 نفر است.

این دانشگاه رتبه سومین دانشگاه برتر در آمریکا را به خود اختصاص داده و دارایی‌های این دانشگاه در حدود ۲ میلیارد لار است. همچنین در سال 2010 بودجه تحقیقاتی این دانشگاه در حدود 1 بیلیون دلار بیشتر شد.

دانشکده‌های تحصیلی در دانشگاه ویسکانسین-مدیسن

این دانشگاه در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو می‌پذیرد و تعداد ۲۴ کالج و دانشکده در زیرمجموعه این دانشگاه بزرگ مشغول به فعالیت‌اند. هرکدام از این دانشکده‌ها در رشته‌های مختلف پذیرای دانشجویانی از سراسر جهان هستند.

مساحت این دانشگاه ۹۳۹ هکتار بوده و تعداد ۴۳۳۰۰ دانشجو در آن مشغول به تحصیل‌اند. در این دانشگاه رشته‌های متنوعی ارائه می‌شود. اسامی کالج‌ها و دانشکده‌های دانشگاه ویسکانسین به شرح زیر است:

دانشکده مهندسیدانشکده قانون
دانشکده داروسازی (معرفی رشته داروسازی)دانشکده آموزش
دانشکده پرستاری (معرفی رشته پرستاری)دانشکده موسیقی (معرفی رشته آهنگسازی)
دانشکده تجارتدانشکده زبان‌شناسی دانشکده علوم
دانشکده امور عمومیدانشکده مددکاری اجتماعی
دانشکده هنردانشکده سلامت عمومی
دانشکده دندانپزشکیدانشکده مطالعات تکمیلی
دانشکده کشاورزیدانشکده علوم زیستی

رنکینگ و رتبه علمی دانشگاه ویسکانسین-مدیسن در دنیا

این دانشگاه یکی از برترین دانشگاه‌های تحقیقاتی در دنیا به شمار می‌رود و به علت سطح علمی بالا و میزان پژوهش‌ها و تحقیقات علمی بالا، این دانشگاه دارای رتبه خوبی از سوی مؤسسات رتبه‌بندی معتبر دنیا است. بر طبق رتبه‌بندی سایت‌ها و مؤسسات مختلف، دانشگاه ویسکانسین رتبه‌های زیر را کسب کرده است.

مؤسسه ARWرتبه28
مؤسسه QS رتبه53
مؤسسه Timesرتبه 45
مؤسسه U.S.Newsرتبه 29
رنکینگ دانشگاه در دنیا

فارغ‌التحصیلان معروف از دانشگاه ویسکانسین-مدیسن

این دانشگاه یکی از دانشگاه‌های برتر در دنیا محسوب می‌شود که توانسته تا کنون اساتید و دانشمندان بزرگی را به دنیای علم و دانش معرفی کند. تحصیل در این دانشگاه به دانشجویان فرصت استفاده از دانش برترین و برجسته‌ترین اساتید در دنیا را می‌دهد.

بسیاری از اساتید ایرانی نیز در این دانشگاه تحصیل‌کرده‌اند برخی از آنها به ایران بازگشته و مشغول به تدریس‌اند. برخی دیگر نیز به‌عنوان استاد و محقق همچنان در این دانشگاه بزرگ مشغول به کار هستند که در این میان می‌توان به اسامی برجسته‌ای برخورد کرد.

دکتر علی شریعتیاستاد دانشگاه مشهد
دکتر فرید مسروراستاد فلسفه تحلیلی
استاد بهمن مهریاستاد ریاضی در دانشگاه صنعتی شریف
استاد عباس سعیدی رضوانیاستاد جغرافیا دانشکده ادبیات و علوم‌انسانی
پیمان همتیاستادیار در دانشگاه ویسکانسین – مدیسن
دکتر عباس اورمزداستاد دانشگاه ویسکانسین است. وی و همکارانش به‌تازگی موفق به ساخت اولین فیلم سه‌بعدی از فعالیت ویروس کرونا شده‌اند.
هربرت اسپنزبرنده جایزه نوبل پزشکی و فیزیولوژی در سال ۱۹۴۴
پل بویربرنده جایزه نوبل شیمی در سال ۱۹۹۷
سال بالوبرنده جایزه نوبل ادبیات در سال 1976
فارغ‌التحصیلان معروف ایرانی و خارجی

نحوه پذیرش دانشجو در دانشگاه ویسکانسین

برای پذیرفته شدن در این دانشگاه می‌توانید دو بار در سال درخواست خود را به این دانشگاه ارسال کنید. معمولاً آخرین زمان ثبت‌نام ۱ نوامبر و ۱۱ اکتبر است. برای این کار لازم است ابتدا به وب‌سایت این دانشگاه (www.wisc.edu) رفته و فرم درخواست ثبت‌نام را پر کنید.

برای ثبت‌نام در دانشگاه ویسکانسین لازم است تمامی مدارک درخواستی را به این دانشگاه ارسال کنید. مدارک موردنیاز برای ثبت‌نام به شرح زیر است.

  • پرکردن فرم درخواست پذیرش دانشگاه ویسکانسین
  • پرداخت هزینه درخواست پذیرش
  • ریز نمرات آخرین مقطع تحصیلی به‌صورت ترجمه شده
  • توصیه‌نامه از حداقل یک استاد و یا معلم مقطع قبلی
  • اخذ نمره قابل‌قبول از یکی از آزمونه‌ای مورد تأیید زبان انگلیسی آیلتس و یا تافل. لازم است نمره تافل بالای 99 و همچنین نمره آیلتس بین6.5تا7.5 باشد.
  • دریافت نمره قبولی از آزمون‌های ورودی پذیرش در آمریکا آزمون‌های sat وact
  • ارائه انگیزه نامه و مقالات علمی (حداقل 2 تا)

نحوه دریافت بورسیه رایگان از دانشگاه ویسکانسین-مدیسن

دانشگاه ویسکانسین در مقاطع مختلف بورسیه‌هایی را برای دانشجویان خود در نظر می‌گیرد. دریافت این بورسیه‌ها مستلزم داشتن شرایط ویژه تحصیلی مانند داشتن نمره بالای آزمونه‌ای زبان و همچنین داشتن سوابق علمی بسیار درخشان است. برای دریافت بورسیه مقطع لیسانس لازم است نمرات دوره دبیرستان و دیپلم و همچنین مدرک آزمون زبان با بالاترین نمرات را ارائه دهید.

به‌طورکلی دریافت بورسیه از دانشگاه‌های دولتی آمریکا کار دشواری است و در صورت داشتن سوابق عالی و قبولی در برخی آزمون‌ها می‌توانید از این امکانات برمند شوید. باتوجه‌به هزینه‌های بالای تحصیل در آمریکا و به‌خصوص دانشگاه‌های خصوصی در آمریکا می‌توان گفت که تحصیل در دانشگاه ویسکانسین به نصبت سایر دانشگاه‌های این کشور به‌صرفه‌تر است.

در این دانشگاه علاوه بر ارائه انواع بورسیه‌ها و وام‌های دانشجویی می‌توانید از امکان داشتن شغل در حین تحصیل در داخل و یا خارج از دانشگاه نیز بهره‌مند شده و به‌این‌ترتیب هزینه‌های تحصیل خود را تا حدی پایین‌تر بیاورید. همچنین می‌توانید با استفاده از انواع ددلاین‌ها در حین تحصیل به‌صورت استادیار در این دانشگاه مشغول به کار شوید.

Get-a-free-scholarship-from-Wisconsin
نحوه دریافت بورسیه رایگان از دانشگاه ویسکانسین

کلام آخر

این دانشگاه یکی از معتبرترین و برترین دانشگاه‌های تحقیقاتی در جهان است که هرساله پذیرای هزاران دانشجو از سرتاسر دنیا می‌شود. این دانشگاه یک دانشگاه دولتی بوده و تحصیل در آن به نصبت سایر دانشگاه‌های آمریکا بسیار به‌صرفه‌تر است.

پذیرفته شدن در این دانشگاه نیاز به قبولی در برخی از آزمونه‌ای ورودی آمریکا و همچنین داشتن مدارک زبان و مدارک علمی معتبر دارد. امکانات فراوانی از جمله بورسیه تحصیلی، وام‌های دانشجویی، امکان داشتن شغل در حین تحصیل و… از جمله مزایی این دانشگاه بزرگ است.

تنوع رشته‌های ارائه شده در این دانشگاه بسیار بالا بوده و بیشتر رشته‌های پرمخاطب در این دانشگاه ارائه می‌شوند. دانشگاه ویسکانسین توانسته ده‌ها جایزه نوبل را برای رشته‌های مختلف کسب کند و بسیاری از بزرگان و دانشمندان جهان تحصیلات خود را در این دانشگاه به اتمام رسانده‌اند.

بیشتر بخوانید

لطفا به این مطلب رای بدهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.