تاریخ امروز :جمعه , 19 آوریل 2024
Purdue-University

راهنمای کامل اپلای در دانشگاه پردو (Purdue University)

دانشگاه پردو یکی از دانشگاه‌های بزرگ و بسیار معتبر در جهان است. این دانشگاه در ایالات متحده‌ آمریکا واقع‌ شده و محل آن، در ایالت ایندیانا و شهر وست لافایت است. دانشگاه پردو که به آن پردیو نیز گفته می‌شود در سال ۱۸۶۹ با کمک جان پردو تاسیس و راه‌اندازی شد. شعار اصلی این دانشگاه، تحصیلات، تحقیقات و خدمات است. در حال‌ حاضر این دانشگاه، هزاران دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دارد.

دانشکده‌های تحصیلی در دانشگاه پردو

دانشگاه پردو از ۱۳ دانشکده تحصیلی به‌ وجود آمده است. از جمله دانشکده‌های این دانشگاه می‌توان دانشکده‌های بهداشت و علوم انسانی، کشاورزی، مهندسی، مطالعات اکتشافی، دامپزشکی، مدیریت کرانرت، داروسازی (معرفی رشته داروسازی)، موسسه پلی‌تکنیک پردو، علوم، کالج هنرهای لیبرال، کالج افتخارات و… را نام برد.

Schools-Purdue-University
دانشگاه پردو از ۱۳ دانشکده تحصیلی به‌ وجود آمده است.

رشته‌های ارائه شونده در دانشگاه Purdue

لازم به ذکر است که دانشگاه پردو در حقیقت یک دانشگاه مهندسی با اعتبار بسیار بالا است. این دانشگاه در حدود ۲۰۰ رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی دارد و پردیس آن، دارای بیش از ۷۰ رشته برای تحصیلات تکمیلی فوق‌ لیسانس و دکترا است. از جمله رشته‌های ارائه شونده در این دانشگاه در مقطع تحصیلی کارشناسی و تحصیلات تکمیلی می‌توان به رشته‌های مهندسی مکانیک، علوم کامپیوتر، مهندسی شهری، مهندسی شیمی، مهندسی برق، پرستاری، مهندسی صنایع، علوم زیست‌ شناسی، مهندسی محیط‌ زیست، دامپزشکی، مهندسی هسته‌ای، جامعه‌ شناسی، علوم سیاسی، روان‌ شناسی و… اشاره کرد.

رنکینگ و رتبه‌بندی دانشگاه پردو در دنیا

رتبه‌بندی us news در سال ۲۰۲۰در رشته‌های مهندسی در میان ۱۰ دانشگاه برتر در ایالات متحده‌ آمریکا
و رده ۱۱۴ را در میان دانشگاه‌های جهان قرار گرفت.
رتبه‌ بندی شانگهایاین دانشگاه را در رتبه ۷۲ قرار داده‌ است.
رتبه‌بندی نشریه تایمز نیزاین دانشگاه توانست رتبه ۸۸ را در میان دانشگاه‌های جهان به دست آورد. لازم است بدانید که دو نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه، یعنی ای ایچی نگیشی و هربرت براون توانسته‌اند جایزه نوبل را به دست آورند.
رنکینگ و رتبه‌بندی در دنیا

این دانشگاه تا کنون افتخارات زیادی را به دست‌ آورده است. به‌ طوری‌ که ۱۳ جایزه نوبل در ۵ رشته تحصیلی به این دانشگاه تعلق دارد. رشته عمران دانشگاه پردو در سال ۲۰۱۶ به‌ عنوان برترین‌ها رتبه‌بندی شده‌ است. علاوه‌ بر دارندگان جایزه نوبل، تاکنون ۲۵ فضانورد آمریکایی جزو فارغ‌التحصیلان این دانشگاه بوده‌اند. در حال حاضر دانشگاه پردیو به‌ عنوان برترین دانشگاه تحقیقاتی شهری در ایندیانا شناخته می‌شود.

فارغ‌التحصیلان معروف دانشگاه Purdue

از جمله فارغ‌التحصیلان برجسته این دانشگاه می‌توان چارلز آلتون الیس را نام برد که طراح اصلی گلدن گیت به شمار می‌رود. گاس گریسوم که از جمله فضانوردان ناسا به شمار می‌رفته است، نیز توانست در سال ۱۹۵۰ از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شود. نیل آرمسترانگ، اولین انسانی که به کره ماه قدم گذاشت از دیگر افراد برجسته‌ای است که در سال ۱۹۵۵ مدرک کارشناسی خود را از این دانشگاه به دست آورده‌اند.

ادوارد میلز پورسل برنده جایزه نوبل فیزیک نیز در سال ۱۹۳۴ از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شد. بن روی ماتلسن از دیگر برندگان جایزه نوبل فیزیک در جهان است که در سال ۱۹۴۷ مدرک کارشناسی خود را از این دانشگاه دریافت نمود.

از دیگر مشاهیر برجسته دانشگاه پردو می‌توان آکیرا سوزوکی را نام برد. آکیرا سوزوکی برنده جایزه نوبل شیمی است که در سال ۱۹۶۶ مدرک فوق دکتری خود را از این دانشگاه دریافت نمود. ایان مورداک بنیان‌ گذار توزیع، گنو لینوکس و مؤسس دبیان نیز در سال ۱۹۷۷ از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شد.

نحوه پذیرش دانشجو در دانشگاه پردو

این دانشگاه هر ساله دانشجویان بسیار زیادی را از نقاط مختلف جهان پذیرش می‌کند. به‌ طور کلی می‌توان گفت این دانشگاه از نظر پذیرش دانشجویان بین‌المللی در حال حاضر توانسته مقام چهارم را در میان دانشگاه‌های ایالات متحده‌ آمریکا به دست آورد. به‌ طوری‌ که تنها در سال تحصیلی ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱، چیزی نزدیک به ۸۲ هزار دانشجو را از کشورهای مختلف جهان پذیرش کرده‌ است.

در صورتی‌ که متقاضی ورود به این دانشگاه باشید می‌توانید پس از پشت سر گذاشتن دوره دبیرستان، درخواست پذیرش خود را به این دانشگاه ارسال نمایید. در این‌ صورت نیاز به پشت سر گذاشتن مراحلی خاص برای ثبت‌ نام در این دانشگاه است. با طی کردن این مراحل به‌ عنوان ورودی این مجموعه علمی و دانشگاهی شناخته خواهید شد.

Student-Admission-at-Purdue-University
ان بسیار زیادی را از نقاط مختلف جهان پذیرش می‌کند.

برای پذیرش در این دانشگاه لازم است در ابتدا درخواست خود را به‌ صورت آنلاین در سایت دانشگاه پردو ثبت نمایید و مبلغ درخواست‌ شده را واریز کنید و سپس ریز نمرات رسمی و نهایی دبیرستان خود را با ترجمه انگلیسی آن به دانشگاه ارائه دهید. پشت سر گذاشتن آزمون‌های Act و SAT از دیگر گام‌های مورد نیاز برای پذیرفته شدن در این دانشگاه هستند.

هم‌چنین لازم است افرادی که زبان مادری آن‌ها انگلیسی نیست، نمرات تافل و آیلتس خود را نیز ارائه دهند. برای آزمون تافل باید حداقل نمره ۸۰ را به دست آورده باشید و برای آزمون آیلتس، حداقل نمره ۶٫۵ لازم است. توصیه‌نامه از استاد به‌ ویژه برای افرادی که توانسته‌اند افتخارات خاصی را به دست آورند و نیاز به دریافت بورسیه دارند، ضرورت دارد. برای دریافت اطلاعات بیشتر به شما پیشنهاد می کنم به سایت دانشگاه به آدرس www.purdue.edu مرجعه کنید.

نحوه دریافت بورسیه رایگان دانشگاه پردو

دانشجویان در این دانشگاه با استفاده از چند روش می‌توانند بورسیه تحصیلی دریافت نمایند. این دانشگاه بورسیه‌های تحصیلی خود را بر اساس شایستگی‌های علمی و با در نظر گرفتن نیازهای مالی به دانشجویان سال اول ارائه می‌دهد. از جمله بورسیه‌های این دانشگاه می‌توان بورسیه Trustees را نام برد که با در نظر گرفتن سوابق تحصیلی دانشجو، مقاله‌های علمی و توصیه‌نامه به وی اعطا می‌گردد.

بورسیه رییس‌ جمهور از دیگر انواع بورسیه‌های تحصیلی ارائه‌ شده توسط این دانشگاه است که با در نظر گرفتن توصیه‌نامه استاد و مقاله‌ها و سوابق علمی به دانشجویان ارائه می‌گردد. از میان بورسیه‌های ارائه‌ شده در دانشگاه پردو، بورسیه marquis تنها مخصوص ساکنین ایالت ایندیانا است و بر اساس نیاز مالی به این دانشجویان ارائه می‌شود.

بورسیه purdue promise نیز با هدف تامین نیازهای مالی دانشجویان در نظر گرفته‌ شده است. این بورسیه به محققین و پژوهشگرانی اعطاء می‌گردد که درآمد خانواده‌های آن‌ها در طول یک‌ سال کمتر از ۵۰ هزار دلار است. این بورسیه بازپرداخت نیز ندارد.

نکته قابل‌ ذکر این است که تمامی دانشجویانی که شهروند ایالت متحده آمریکا هستند و طبق قانون و به‌ صورت قانونی وارد این کشور شده‌اند می‌توانند از این بورسیه‌ها استفاده کنند. اما دانشجویان بین‌المللی که دارای ویزای f و j هستند نمی‌توانند این نوع از بورسیه‌ها را دریافت نمایند.

1.5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.