تاریخ امروز :جمعه , 29 مارس 2024
Johns-Hopkins-University

راهنمای کامل اپلای در دانشگاه جانز هاپکینز (Johns Hopkins University)

یکی از معتبرترین و پرسابقه‌ترین دانشگاه‌های آمریکا دانشگاه جان هاپکینز است که با الگوبرداری از دانشگاه‌های مطرح آلمانی، در دوران تأسیس خود، تحقیق محور بوده و به همین علت از رتبه بالایی در میان دانشگاه‌های آمریکایی برخوردار است. نام این دانشگاه برگرفته از نام جانز هاپکینز سناتور فقید آمریکایی بوده که با ارثیه او این دانشگاه تأمین مالی و بسیاری از مکان‌های دیگر مانند بیمارستان‌ها و مؤسسات خیریه تأسیس شد. در این مطلب به راهنمایی کامل درباره اپلای در دانشگاه جانز هاپکینز می پردازیم.

تأسیس این دانشگاه در تاریخ ۲۲ ژانویه ۱۸۷۶ بوده و لقب اولین دانشگاه پژوهش‌محور آمریکا را از آن خودکرده است. همچنین در طی سال‌ها و تا کنون نیز با جذب بودجه لازم برای امر پژوهش، همچنان بهترین دانشگاه تحقیق محور در ایالات متحده محسوب می‌شود. دانشگاه جانز هاپکینز در شهر بالتیمور و در ایالت مریلند واقع شده و یکی از معتبرترین و گزینشی‌ترین دانشگاه‌های تحقیقاتی در جهان به شمار می‌رود.

دانشکده‌های تحصیلی در دانشگاه جانز هاپکینز

دانشسرای پزشکی، دانشکده پرستاری، دانشکده عالی مطالعات بین‌المللی، دانشکده بهداشت بلومبرگ، دانشکده علوم و هنر کریگر، دانشکده بازرگانی، دانشکده علوم تربیتی، دانشکده مهندسی وایتینگ. بخش زیادی از شهرت دانشگاه جانز هاپکینز مربوط به دانشگاه پزشکی و بیمارستان‌های آن است. جالب است بدانید بیش ۱۸ نفر از اساتید و پژوهشگران این دانشگاه، توانسته‌اند جایزه نوبل را دریافت کنند. همچنین بیمارستان جان هاپکینز نیز توانسته سال‌های پیاپی و بیش از چند ده سال لقب یکی از برترین بیمارستان‌های آمریکا را به خود اختصاص دهد.

University-Johns-Hopkins-faculties
دانشکده‌های تحصیلی در دانشگاه جانز هاپکینز

دانشگاه مهندسی زیست‌پزشکی

این دانشگاه در سال ۱۹۶۲ تأسیس شد و دوره دکترای آن نیز در سال ۱۹۶۴ پایه‌گذاری گردید. در حال حاضر دانشگاه مهندسی زیست‌پزشکی در پردیس اصلی دانشگاه جانز هاپکینز واقع شد. می‌توان گفت که این دانشگاه تنها دانشگاه زیست‌پزشکی آمریکا است که بخشی از آن در دانشسرای پزشکی واقع شده است.

مقاطع تحصیلی در دانشگاه جانز هاپکینز

این دانشگاه یکی از دانشگاه‌های آمریکایی است که رتبه الف را در میان سایر دانشگاه‌های این کشور دریافت کرده است. در بیش از ۸۲ درصد کل کلاس‌های این دانشگاه، میانگین دانشجویان در هر کلاس، حدود ۳۰ نفر بوده و از روش تلفیقی آموزش و پژوهش به‌صورت هم‌زمان پیروی می‌کنند.

در حال حاضر تعداد دانشجویانی که در مقطع کارشناسی این دانشگاه تحصیل می‌کنند در حدود 5.326 نفر و تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نیز در حدود ۱۴٫۸۴۸ نفر است. ادامه تحصیلات تا مقاطع بالا، تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این دانشکده میسر است.

رشته‌های تحصیلی در دانشگاه جانز هاپکینز

این دانشگاه دارای کالج‌ها و دانشکده‌های بسیاری است که هرکدام رشته‌های متنوعی را ارائه می‌دهند. برخی از رشته‌های پر طرف‌دار این دانشگاه عبارت‌اند از:

باستان‌شناسی، ارتباطات و بازاریابی،  مهندسی مکانیک (آشنایی با ارشد مهندسی مکانیک)، علوم کامپیوتر (معرفی رشته علوم کامپیوتر)، شیمی، علوم روان‌شناسی، بهداشت عمومی، فارماکولوژی و سم‌شناسی، علوم فضایی، پزشکی، مهندسی پزشکی، اقتصاد، مهندسی عمران (معرفی رشته مهندسی عمران)، زیست‌شناسی، علوم اجتماعی، اتیمولوژی، روانپزشکی/ روان‌شناس، میکروبیولوژی.

رنکینگ و رتبه علمی دانشگاه جانز هاپکینز در دنیا

این دانشگاه نیز مانند سایر دانشگاه‌های کشور آمریکا دارای رتبه جهانی بسیار بالایی است و جزو ۲۰ دانشگاه برتر دنیا به شمار می‌رود. همچنین دانشکده پزشکی جانز هاپکینز پس از دانشگاه پزشکی هاروارد رتبه دومین دانشکده پزشکی در دنیا را دارد.

سالانه مؤسسات و مجلات مختلفی به رتبه‌بندی دانشگاه‌های برتر دنیا با معیارهای نظیر میزان پژوهش و تحقیق‌های انجام شده در هرکدام از این دانشگاه‌ها می‌پردازند. بر طبق همین رتبه‌بندی‌ها دانشگاه جانز هاپکینز از نظر مؤسسات مختلف رتبه‌های مختلفی را کسب کرده که به این شرح هستند:

US.NEWS11
ARWU16
QS17
TIMES17
رنکینگ دانشگاه جانز هاپکینز در دنیا

فارغ التحصیلان ایرانی و خارجی از دانشگاه جانز هاپکینز

سید ولی رضا نصرسید ولی رضا نصر، اسلام‌شناس، متفکر سیاسی، استاد دانشگاه و مفسر مسائل بین‌المللی و از اساتید برجسته در این امور است. وی رئیس مدرسه مطالعات پیشرفته بین‌المللی دانشگاه جان هاپکینز است.
ویرجینیا آپگارتوسعه‌دهنده امتیاز آپگار برای نوزادان
جان آستینبازیگر
راسل بیکرنویسنده برنده جایزه پولیتزر برای نیویورک‌تایمز و مجری سابق تئاتر شاهکار PBS
مانوئل باروکوگیتاریست برنده جایزه گرمی
جفری بلیتزنویسنده/کارگردان

مایکل آر. بلومبرگ
شهردار سابق نیویورک؛ بنیان‌گذار Bloomberg L.P.، Bloomberg News و Bloomberg Radio
ریچل کارسونزیست شناس، بوم شناس و نویسنده کتاب بهار خاموش
ریچارد بن کرامرروزنامه‌نگار برنده جایزه پولیتزر
وس کریونکارگردان سینما
جان دیوییفیلسوف، منتقد اجتماعی و مربی آمریکایی
هالی جکسونخبرنگار ارشد کاخ سفید برای NBC News
جان سی. مالونرئیس و مالک اکثریت لیبرتی مدیا، لیبرتی گلوبال و گروه خرده‌فروشی قرات. مدیرعامل سابق مخابرات از راه دور
ویکتور ا. مک کازیکمتخصص ژنتیک پزشکی؛ نویسنده کتاب وراثت مندلی در انسان، منبع قطعی اطلاعات در مورد ژن‌های انسان و اختلالات ژنتیکی
جیمز مک فرسونمورخ و نویسنده برنده جایزه پولیتزر
والتر مورچتدوینگر و میکس صدا برنده جایزه اسکار
کاریل مورفیروزنامه‌نگار برنده جایزه پولیتزر، خبرنگار بین‌المللی قدیمی واشنگتن‌پست

سام پالمیزانو
مدیرعامل سابق آی‌بی‌ام
جان آ. ویلرفیزیک‌دان
وودرو ویلسونبیست و هشتمین رئیس‌جمهور ایالات متحده

نحوه پذیرش دانشجو در دانشگاه جانز هاپکینز

برای ورود به این دانشگاه لازم است داوطلب معدلی معادل ۹۳٫۳ را در سوابق تحصیلی پیشین خود داشته باشد. درصورتی‌که معدل داوطلب از این مقدار کمتر باشد دانشگاه شرایط دیگری را برای پذیرش این دانشجوها در نظر می‌گیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به سایت اصلی به آدرس www.jhu.edu مراجعه کنید.

مدارک موردنیاز برای ثبت‌نام در این دانشگاه

  • هزینه درخواست 70 دلار
  • ارسال مدارک و سوابق علمی و تحقیقاتی
  •  توصیه‌نامه
  • رزومه و یا تاریخچه مختصری از زندگی گذشته فرد
  • انگیزه نامه و ارائه هدف اصلی از تحصیلات و پس از آن
Student-Admission-to-Johns-Hopkins
پذیرش دانشجو در دانشگاه جانز هاپکینز

شرکت در آزمون‌های تافل و گرفتن نمره موردنظر دانشگاه:

  • امتحان بر روی برگه نمره 600
  • آزمون اینترنتی نمره 100
  • و یا گرفتن نمره 7 از هر بخش آزمون آیلتس
  • ارسال وضعیت مالی جهت گذران دوران دانشگاه

نحوه دریافت بورسیه رایگان از دانشگاه جانز هاپکینز

این دانشگاه نیز مانند سایر دانشگاه‌های مطرح آمریکا به دانشجویان منتخب خود بورسیه‌های تحصیلی ایده عالی را ارائه می‌کند. برای دریافت این بورسیه‌ها لازم است دانشجو دارای شرایط خاصی باشد. ازجمله این شرایط می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • داشتن مهارت و دانش علمی بالا
  • دارابودن شرایط و رزومه تحصیلی قوی
  • پس از دریافت این بورسیه، دانشجو برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر تشویق می‌شود. مبلغ این بورسیه به میزان 3500 تا 5000 دلار آمریکا است.

با دریافت بورسیه تحصیلی دانشجو می‌تواند به‌صورت رایگان و در برخی موارد نیمه رایگان به تحصیل خود در این دانشگاه ادامه دهد. در سایر موارد و دانشجویان عادی لازم است شهریه این دانشگاه را پرداخت کنید.

بیشتر بخوانید

لطفا به این مطلب رای بدهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.